Зима... мороз

Зима... мороз лютує, аж тріщить!..
І віхола із вихором гуляє.
В цей час ніхто нікуди не спішить,
Бо всяк нагоди кращої чекає...

Але загруз у кучугурах час,
Зима його снігами замітає...
Та добре, хоч вогонь в печі не згас,
І в ніч холодну душу зігріває!..

А я в зимі шукаю позитив!..
Хоч холодно і сніжно, та святково!
Всі негаразди білий сніг накрив,
І віриться, що буде все - чудово!!!


Рецензии