Початок миру

Перемога і поразка
Це завжди початок миру,
Тож подумайте, будь ласка,
Щоби відповідь дать щиру.

Як поразку вибираєм
То ганебную неволю,
Ми ж століттями страждаєм
Й проклинаєм свою долю.

Нині ж є у нас держава,
Наша вільна Україна,
Не вмирає її слава
І вона вже не руїна.

А як вибрать перемогу
І боротися за неї
І щодня молитись Богу,
Сили дасть нам і своєї.

Й мир настане в нашій хаті,
Працьовиті наші люди
Будуть як один багаті
Й вільно житимуть усюди.
18.01.16.


Рецензии