Ялавар жеда
Акъудиз хьанач завай арадиз.
Кьисмет тахьайла вун,зи кIани яр,
Хуьзва за абур яна харадиз.
Ругни ацукьна баят я чарар,
Шкафдин вини кьацIал акъатна.
Чи жегьилвилин шагьидар-цIарар
Хелветда аваз йисар алатна.
Эхир са юкъуз куда за абур,
Сир яз амукьрай тухудай суруз.
Вун заз ахквадач,гьикьван хуьн сабур,
Ахцукьдач метIел,хуькведач хуруз.
ЦIайни гум жеда чарарин хара,
Лацубурикай чIулавар жеда,
Муьгьуьбатдикай руьхъ жеда къара,
РикIин гьиссеркай ялавар жеда !
Свидетельство о публикации №116011801848
Гулья Мисриханова 28.01.2016 19:21 Заявить о нарушении