Колядочка на добро
Радість від того кожен знайшов.
Стало навколо ясно усім –
Віра в спасіння дарована ним.
В яслах дитина з ликом святим…
Шлях крізь пустелю для зустрічі з ним
Дари йому волхви принесли
Вість про спасіння у світ понесли.
Вдома, в дорозі, в труді і свята,
Нас покриває його доброта.
Дякуєм, Боже, що сина віддав,
Вічне життя людям ти дарував.
Слава тобі, Отче, слава тобі!
Слава тобі й вдячність, з роси і води!
Свидетельство о публикации №116011709840