Нова колядка

Радість щира землю всю накрила –
Божа Мати сина народила.
Зоря в небі ясна засіяла –
Віру й щастя в серця дарувала.

Ми всі разом пісні підхопили,
Понесемо їх у всі родини –
Будуть люди радо святкувати
Боже дитя щиро прославляти.

Будьте в щасті і завжди здорові,
Будуть думки Ваші ясні й нові.
Стануть жити люди в мирі й ладі,
Будуть в кожній хаті гостям раді.

Слава й хвала тій святій дитині,
Що врятує душі у країні.
Хай же пісні радісні лунають,
Дитя Боже щедро прославляють.


Рецензии