Пробач мене солдате

Пробач мене, пробач мене, солдате,
За ніч безсонну на передовій…
Пробач за те, що я у теплій хаті,
А в Тебе зараз йде запеклий бій.
*****
Пробач мене за біль, пробач за втому,
Пробач, що ти десь там, а я удома.
Пробач, що жінка сльози льє і молить мати –
Пробач мені за це – пробач СОЛДАТЕ!
*****
Пробач, що новий рік, що скоро свято.
Пробач, що намагаюсь святкувати.
Пробач мене за біль, пробач за втому,
ПРОБАЧ, ЩО ТИ ДЕСЬ ТАМ, А Я УДОМА!

© Євген Мірошниченко
28.12.2015р.


Рецензии