Lizzard King

I was born in small-small town.
I think too much on river down.
And king gave me longbottom crown.

So... Am I the king now?
Yes? Yes!

I am the lizzard king!
I can do anything!

I'm lizzard king, i eat king meal.
My skin shines with amazing steel.
I don't remember human feels.

But... Am I king now?
Yes? No?
YES!!!

I'm the lizzard king!
I can do everything!

Wake Up!!!

In town of love I die with hard.
My brain is full of froggy fart.
In siege of Death i lost spare part.

And... Am i king now?
No? No...

I'm the lizzard king!
I can't do anything!
I can't do everything!
I only can do NOTHING!!!

Wake up! I can do nothing.
Because i'm lizzard king!


Рецензии