Грошi

Гроші стали культурою,
Творчістю, прокуратурою.
Нашою стали міліцією,
Їхньою стали поліцією.
Гроші роблять історію,
Будують обсерваторії,
Мостом над морем зводяться,
Коли їх нема - то знаходяться.
Грощі щоденно друкуються
У банках по стопкам паруються
І все у цілому світі
Ними профінансується.

Купляться ліки, наркотики,
Горілка, цигарки, еротика.
Купиться зброя і кава,
І молоко, і какао...

Гроші вбивають людей
Гроші зневірюють віру.
Гроші - натхненник ідей.
Гроші зводять в могилу.


Рецензии