Привет
заходь, з морозу.
бо червоний зовсім.
Остиг мій чай, як почуття твої.
Дивися, майже ми дорослі
ховаємо від всіх свої думки.
Малюй, як вперше і в останнє,
у сни палкі мене веди,
розповідай про море і про щастя,
і не гадай що думають Вони.
Та, вибач, зовсім час додому.
вбачай майбутнє - довго не шукай.
я... рада, що окремо в нас все добре.
живи, молись, коханим будь й кохай.
Свидетельство о публикации №116011700593