Тво оч

Твої очі знову сумні,
З них течуть солонії сльози.
Тобі знов буде страашно самій
Як на дворі гримітимуть грози.

Кожен день знов чекаєш дзвінка
Щоб почути улюбленний голос.
Розказати, як твої діла
Та сказать, що сумуєш у голос.

Знов і знов я прошу не сумуй,
Знов і знов... Наче чути не хоче...
І коли знов кладу телефон,
Бачу твої заплакані очі.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.