Я буду тебе шукати

Я буду тебе шукати,
Між вулиць нічних і замріяних,
Між снів від бажань крилатих,
Зірковим сяйвом навіяних.

Ти десь опускаєш вії,
Втомившись, вкладаєшся спати,
А я не втрачаю надії,
Я буду тебе шукати.

Ти бачиш у снах сніжинки,
А я їх тримаю в долонях,
Вже близько кінцева зупинка -
Нестримно пульсує у скронях!

Блукаю до самого ранку,
Вдивляючись в кожне обличчя,
У серця свої забаганки -
Шукати тебе йому звично,

З тобою прокинеться місто,
Чекають на нього події,
А я не лягаю навмисно -
Ще декілька кроків до мрії.

Ти бачиш у снах сніжинки,
А я їх тримаю в долонях,
Вже близько кінцева зупинка -
Нестримно пульсує у скронях!

© Оля Захарчук, 2014


Рецензии
Ви дуже чудову лірику пишете українською мовою. Пишіть, бо то вам вдається!

Денис Марин   17.01.2016 13:42     Заявить о нарушении
Денис, дякую,буду!

Оля Захарчук   17.01.2016 21:09   Заявить о нарушении