Насiваю ячменю...

Насіваю ячменю,
Щоб мирно жилося.
Щоб Господь беріг рідню,
Щоб все вам вдалося!
Щоб щасливим був цей рік -
Щей гречки насію!
Спати разом бік о бік,
Мать в душі надію!
Вірить в краще, у святе -
Тільки у хороше...
Хай в дворі метіль мете -
Навіває гроші!
Чоловіку в хлів коня,
А жінці - корову!
Щоб весела вся рідня,
Була і здорова!
Сію просо і зерно -
Сію, посіваю...
На достаток і добро...
Хай же проростає!


Рецензии