Не мину i вашу хату...

Не мину і вашу хату -
Житечка насію!
Набажаю щастя мати,
Віру і надію!
Не спіткатись, не хворіти
І нудьги не чути...
Всьому роду гарно жити,
Про горе забути!
Хай Всевишній мир дарує,
Всій вашій родині...
Спокій, злагоду і долю
Нашій Україні!


Рецензии