Наркоман
як якийся юнний молодик
іде розхлябанною ходою
і дується мов той індик.
Уколеться або ковтне пігульку
він збудження дістав таке палке
йому здається,він такий завзятий
захоче щось,..то запросто утне.
З ним розмовляти майже не можливо
щоб не сказав,усе йому не те
міркує так,немов ота дитина
і не сумісну нісенітницю несе.
А то буває,з чогось розізлиться
"я всіх порву"на вулиці кричить
"я такий сильний і сміливий
кого завгодно можу замочить"
А коли,подивитися на нього
жовторотий півник,от і все
ні сили,ні мускулатури
просто молодик...ні те ні се.
Свидетельство о публикации №116011701897