Вперше

З першим сонцем приходить весна.
З першим сміхом приходить довіра.
З першим спалахом зникає темрява.
З відчуттями приходить надія.
Перша посмішка - радісна мить.
Перша крапля - зникає засуха.
Перший дотик - і все защемить.
І до болю знайомі вже руки...
Перша пісня мурахами йде.
Перший біль - наче зламане коло.
Перший вітер нас знову корив-
Відчуття вже до болю знайоме.


Рецензии