Моя Украина!!!
Безмежна мов зорі, яскрава як сонце
За неї душа моя тяжко болить
Брудною завісою вкрите віконце.
Моя Україна – це подиху мить,
Коли ти п’янієш від чар ароматів,
Це сад яблуневий, аж серце бринить,
Натомість вдихаємо чад автоматів.
Моя Україна – це рідне село,
Де мамо і тато чекають на тебе,
Де весело жити… Раніш так було….
А зараз там смуток і горя багато…
Моя Україна – це гордо звучить!
Незламна, велична, як та Роксолана.
На крилах свободи по світу летить
Героїв-синів її Мужність і Слава!
Моя Україна – майбутнє твоє,
Попросимо разом за неї у Бога.
Моя Україна – це серце моє!
І в єдності наших сердець - Перемога!
Свидетельство о публикации №116011609192