Чужий

Не чує і не хоче чути
І має право, бо – глухий.
І байдуже – оглухлі люди
Вирішують хто є чужий.

Не бачить і не хоче бачить,
Він має право, бо – сліпий.
І байдуже – навкруг -  незрячі,
Вони рішають хто чужий.


Рецензии