рик1е хуьзвай теменар!

 Завай вин лепеяр къужахда кьаз хьанач,
Анжах вуна заз гайи теменар ,  са сир яз , гьамиша зин рик1е амукьда
Лагьана Кьере ----Гьуьлуьз!

Лагь вуна вучиз каспи й гьуьл
Лепейривди гатазва кьер.
Хъел ква хьин вак .шад туш гуьгьуьл
Пис т1азвани,вин рик1ин хер?

Гегьенш гьуьлуьн ч1ехи лепе
Къвез акьазва кьерен пеле.
Гьуьлуьнди тир хъилен к1валах
Кьер ,секин тир адан къвалахъ.

Гьикьван рахайт1ани гьуьлуьв
Ам сак1ани къведач рекьив.
Кьер пехил я .гьуьлел алай луьтквейрал
 Рази тушиз вуч гатазвай лепейрал.


Рецензии