Насiваю жита...

Хай Господь благословляє,
Тільки, на хороше.
Вашій хаті посіваю,
Щоб водились гроші!
Щоб здоров*я вистачало,
На землі робити.
Щоби вміли ви відверто,
Як ніхто, любити!
Посіваю вам на щастя,
На успіх, на долю!
Щоби зла, повік, не бачить
І не чути болю!
Хай усе в сім*ї ладнає -
Насіваю жита...
Хай ваш рід біда минає,
Буде краще жити!
Сію вію - хай же родить,
Як ще не родило.
Хай же Ангел поруч ходить
І діточки милі!
Насіваю із душею -
Хай росте високе...
Пригостіть, прошу, кутею...
З Старим Новим роком!


Рецензии