Коли ми удвох

Ніжно-бузковий туман.
Світло і мокрий асфальт.
Я плекаю надію, що ти ще чекаєш мене.
Крізь м'ятний дим.
Через зоряний пил.
Сподіваюсь, що вітер мене надихне.

Все реально, коли ми удвох.
Все так легко, коли ми удвох.
Все так щиро, коли ми удвох.
Це любов, коли ми удвох.

Все, про що думала,
знов витерлось.
Все, до чого йшла
й бажала я.
Вмить все життя перед очима пронеслось.
Твій один kiss - це моє життя.

Все реально, коли ми удвох.
Все так легко, коли ми удвох.
Все так щиро, коли ми удвох.
Це любов, коли ми удвох.

Не помічаю людей,
не помічаю машин.
Щастя приходить до тих,
хто пірнає разом.
Коли я одна, світ здається малим.
Боюся, любов стала вже діагнозом.

Все реально, коли ми удвох.
Все так легко, коли ми удвох.
Все так щиро, коли ми удвох.
Це любов, коли ми удвох.


Рецензии