Т льки деколи...

Хочеш кориці паличку
В чорній купелі кави?
Шкода, що нуль на залишку.
Як ти? Мені цікаво....

Мерзнуть на вітрі вулиці
Горбляться тротуари.
Серце до тебе тулиться...
Байдуже, що "не пара".

Хочеш заварки чайної
Кольору й смаку ночі?
Так, я була звичайною.
Ти ж не такої хочеш?

Квітне вино бурштинове
Літом і теплим гроном.
Постіль моя сатинова
Пахне одеколоном.

Не залишай й молекули
Десь поміж рушниками.
Добре, що тільки деколи
Колем серця дзвінками...


Рецензии
,.. ярко,. до дрожи,.. красиво бы получилось озвучить

Сергей Городинец   23.06.2016 18:34     Заявить о нарушении
Признательна Вам за тёплые слова и оценки. Спасибо, что читаете.

Лилия Аль   23.10.2016 01:45   Заявить о нарушении