Не вередуй, та не шукай кохання
Якщо воно не значено тобі,
Ти лиш для серця відгадай бажання,
Та й так, щоб не завадити собі…
Не всякому вона іде від Бога,
Скрижалі долі в кожного свої…
Тай в кожного в житті своя дорога,
В якій любові вищі почутті.
Знай, від думок, чуття палають,
Та на серце тиснуть,
Біда, якщо не покохають,
Вважайте не жили…
Плачуть, коли одинокі,
Білий Світ в тумані,
Блищать зірки синьоокі,
Не бути в омані…
Віра нам допомагає,
Здійснює бажання,
А надія зберігає,
Право на кохання..
Автор Геннадій Сівак.
13 січня 2016 року.
Свидетельство о публикации №116011503070
Сподобалося! Нехай щастить! З повагою,
Йозеф Зон 16.01.2016 12:11 Заявить о нарушении