Перше кохання
Не доспані ночі і перше зітхання,
З тобой я дізналась як можна кохати,
Всю себе у це почуття віддавати.
Світ наче змінився,все стало гарніше,
Трава зеленіша,і небо синіше,
Неначе троянда душа розквітає,
Коли ти кохання у ній відчуваєш.
І хоч ми не знаєм що далі спіткає,
Адже й розставання в коханні буває,
Та перше ніколи в житті не забудеш,
І хоч ненароком,та згадувать будеш.
Свидетельство о публикации №116011408977