Я бачив красуню...

Присвячується Анімі, Анімі і ще раз - Анімі.)

Скажу Вам, що правда це - найщиріша
І ніде від неї подітись:
Я бачив красуню - вона наймиліша
Дівчина в цілому світі!
Я бачив і інших дівчаток вродливих;
Лялечок милих, квіток симпатичних...
Та все-ж не таких - не реально красивих,
Та все-ж не таких - незбагненно-містичних.
Очі її наче чорні перлини,
Голос - то, райської, щебет пташини,
Губи - немов-би небесні вогні...
Чи раптом вона не наснилась мені?
Та ні-ж-бо, та ні!
Кажу Вам напевне! Що є вона, є!
Про це Вас і серце запевнить моє!
Хоч серце моє її, мабуть, не знає,
Тому, що коли я її зустрічаю,
Спиняється серце моє, завмирає...

2001р.


Рецензии
Хоч серце моє її, мабуть, не знає,
Тому, що коли я її зустрічаю,
Спиняється серце моє, завмирає... ЧУДОВО - МЕЛОДІЙНО)))

Ольга Новосветловка   08.02.2016 21:45     Заявить о нарушении
Дякую за відгук. Приємно, що Вам сподобалось)

Микаэль Каф   10.02.2016 00:02   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.