Вили вилер
ЧIал сад авур хьиз,йифни мичIи я.
Амма хабарсуз вилив хуьз чун кьвед,
РапI-рапI гуз цава тек са вили гъед.
Къаравул я ам хас тир эркинвал,
Хуьдай даим чи сирни секинвал.
Гъетре эвезна заз вили вилер,
ТIебитдиз хас я гузелвилер.
Вуч куьруь хьана яргъи зулун йиф,
Зи чанда амаз легьзейрин гьайиф.
Экв малум жезва,гъед уьтмиш жезва.
Вили вилера зун батмиш жезва.
Свидетельство о публикации №116011407061