Ахъайна рак

Ахъайна рак гана салам,
Акъатайди тIурфан хьана,
Сура хьана эцигай кам.
РакIар перде кафан хьана.

Гъил вегьена хъуьтуьл акваз,
Вун туьк хьанач-къилан хьана.               
"Гьайтна* за вун гъилерал кьаз,
Кьуркьушум хьиз залан хьана.
               
Лянетзава жуваз рикIяй,               
Атунални пашман хьана .               
ГьакI хъфидач зун ви кIваляй,               
Виле тахьай мугьман хьана.
               
КIан ятIа ваз,гана зегьер,               
Зун терг хьана,талан хьана,
Ша хутIанин чна пекер,
Алчуд хьухь зал илан хьана !    "Гьайт"-попытка.                               


Рецензии