Рубаияр

И девирдин "агалкьун" я базарар,
 Артух авур эл-эдебдин азарар.
Чаз дидейри ягъай саягъ кьепIерихъ,
 ЯзаматIа къе балайриз лайзарар ?
                *  *  *
Намус-гъейрат туна кьулухъ,
Сифте кьацIал ала шулугъ.
Низ пул ава-гьадан гъиле,
Кар туькIуьрдай къизил балугъ.
                .*  *  *
Зилбеярна са халкь еке
ЧкIанва ам тирвал уьлкве.
РикI яз амач хуравайди-
Жуьгьенраллай якIун тике.


Рецензии