Хьайи туш

Рахай кьвандан ван хьайи туш заз.
Хъуьрей кьванди кIан хьайи туш заз.
 Ламра цадай цан хьайи туш заз.
 Зинадиз гай чан хьайи туш заз.
 Регьат хадай тан хьайи туш заз.
 Гъейри гачал хан хьайи туш заз.
 Дуьз крарин сан хьайи туш заз.
.


Рецензии