Погляди

Наші погляди
Різні  трапляються,
Розділяють  або  навпаки,
Я  благаю вас  чуйте,
Не  лайтеся,
Хоч і  різні,
Одначе  думки!
Що  корисного
З лайки  та сварки?
Я вас   просто  спитаю рядком,
А НІЧОГО  скажу вам  відверто,
Не  брудніть    своє  серце ви  злом,
Нам  відведено  геть  не  багато,
Менш від  дерева  тих  Земних літ,
Витрачати  на  зло  чи  на сварку,
Може  краще  залишити  слід?
14.01.2016


Рецензии