Поле
Заросло тому я, бо полите кров’ю,
Кров’ю побратимів, воїнів народу,
Ворогами вбитих за свою свободу.
Снайпери та міни, розривні снаряди
Вбили цих героїв терористи гади.
Та до них з косою прийде смерть жахлива
Й візьме із собою ця кістлява й сива.
Вороги загинуть разом з бур’янами
Я же разом з житом житиму віками,
Поле шепотіло це під свист снарядів,
Не боялось більше терористів гадів.
12.01.16.
Свидетельство о публикации №116011302582