Побратими

Побратими патріоти
     весь народ із вами,
Помагає вам герої
     битись з ворогами.

Побратиме ти це чуєш
     як країна плаче,
Як героїв українців
     в домовинах баче.

Вороги хай не радіють,
     що у нас гарцюють,
Побратими як на звірів
     вже на них полюють.

До них прийде смерть з косою
     та махне три рази
Й ворогів усіх в безодню
     скосить мов заразу.

З перемогою чекають
     побратимів люди,
Поважають як героїв
     у державі всюди.

Люд у мирі та співпраці
     хай повсюди діє,
А агресор, ворог лютий,
     хай в могилі тліє.
12.01.16.


Рецензии