Який Ти великий, чудовий 1 сильний...

Який Ти великий, чудовий і сильний,
Який милосердний, мій Вічний Отець-
Прислав у цей світ Свого рідного Сина,
Щоб спас від гріхів нас, заблудлих овець.

Не в пишнім палаці Христос народився,
В хліву Він, у яслах притулок знайшов-
Бог Цар і Творець наш для нас умалився,
Щоб кожний, хто хоче, до Нього прийшов!

Немає завад! Порвалась завіса!
Палац недоступний людині простій...
У полі широкім Ангол Божий з'явився
І радісну звістку пастухам він звістив.

Прийдіть же до Бога, Йому поклоніться.
Прийміть Його Сина - Він викупив нас!
Назавжди від грішних доріг відверніться-
Давно вже чекає тебе любий Спас!


Рецензии