TI. SHA

Замовкни... І послухаємо тишу,
Позбудемося зайвих зобов'язань,
За чашкою гарячого глінтвейну
Уникнемо фальшивих показань.
Дощ за вікном розпалює надію,
Погляд в минуле зачепить за серце...
І щось зненацька у душі озветься
З усім знайомих і палких бажань.
Ніхто уже сьогодні не завадить,
І проти ночі не сховає погляд,
І знову лисття впаде на долоні,
І ніжність ти відчуєш його всю.
Ну ось і все... Послухали ми тишу...
Згадали паззли із минулого життя...
І легше стало, наче ми на крилах
Злетіли і спіймали забуття...


Рецензии