втомилась за зиму
а так – ще місяць
безглуздого снігу
серед калюж,
на небі зорі
завзято місять
небесне тісто
серед жалю.
Їм, певно, добре,
їм так – всю зиму,
допоки ми
попід небом тим
чогось шукаєм –
грошей чи риму,
як стати рідним
або чужим.
Свидетельство о публикации №116011109802