Часто сниться

Мені часто сниться
ніби я літаю
над селом,над полем
у небі кружляю.
Бачу,як всі люди
дивляться на мене
руками махають
і зовуть до себе.
а мені так легко
вітер обвіває
радістю і силою
тіло наповняє
Ранком прсинаюсь
а душа співає
поряд моя мила
мене обіймає.


Рецензии