Зiма
Змянiла выгляд наваколля.
I апранула у белы снег,
На дрэвах змерзнуушае голле.
Сцяжынкi вiуся ланцужок,
Пятляу, у полi, дзiуным следам.
I хаткай казачнай стажок,
Ад халадоу, накрыты пледам.
I наваколля хараство,
Зноу ахiнала цiшынёю.
Дзяцiнства быццам не прайшло,
А дзесцi тут было з табою!
Свидетельство о публикации №116011009717