Загубився вечiр

Загубився вечір у жоржинах,
Наче голка в сіні: не знайти.
У саду печалиться стежина,
На якій прощались я і ти.

Й сад печально дивиться у просинь,
Там зітхають яблуні в журбі.
Ненароком нас застала осінь,
І мені моргнула, не тобі.

Я й пішла стежиною в ту осінь,
Думала: на мить, не на завжди.
А жоржини поглядом і досі
Замітають всі наші сліди…
           *


Рецензии