Не попiшай i поспiши

Не поспішай у поле жати,
Можливо не дозрів ще урожай,
Не поспішай роботу починати,
Мету й можливості свої пізнай.

А то прийдеться жалкувати
За часом тим, що втратив задарма
І все життя себе картати,
Що те, що захотів, того нема.

Не поспішай з плеча рубати
Ще не дізнавшись що ж воно таке,
Дивись щоб краще не скарати,
Бо прагнення до змін в нас не слабке.

Та поспіши до бою, брате,
Щоб захистить від ворога наш край,
Щоб вільно сіяти та жати,
А про нащадків, друже, краще дбай.

І поспіши побудувати
Державу миру, братства і добра,
Заможним в ній щоб проживати
 Й скоріше щоб настала ця пора
10.01.16.


Рецензии