31. 10. 15 12. 30 Армияга китуче дусларыма телэк
Тузан тибеп атларга,
Озатабыз сезне буген
Армия сафларына.
Туган ягыбызны саклау
Хэр егетнен бурычы.
Горурланып тора хэрбер
Сезне буген озатучы.
Котсен сезне алда бары
Унышлар, тыныч коннэр.
Хезм;тегез жинел булсын,
Монсу утмэсен тоннэр.
Бер ел бик тиз утеп китэр,
Белмичэ дэ калырбыз.
Ин мохиме, дусларым сез,
Сау-сэламэт кайтыгыз!
30.10.2015
Армияга китуче дусларыма телэк.
Свидетельство о публикации №116011006369