Сакбулыгыз
Бэллур сыман кеше гомере...
Анламыйбыз, купме эйтсэлэр дэ,
Белмибез шул тормыш кадерен.
Ашыгабыз. Кая ашыгабыз икэн?!
Нэтижэдэ - барыбыз олгерер.
Сакланганны саклыйм дигэн Ходай,
Ник тотмыйбыз истэ шул сузен.
Язмышыбыз уз кулыбызда,
Ашыкмагыз яшьли китэргэ.
Йорэк очкын, кызу булса да,
Онытмагыз - ойдэ котэлэр.
20.09.2015
Свидетельство о публикации №116011006327