Коляду заколядую...

Коляду заколядую -
Гарний настрій подарую.
Веселіться, добрі люди,
Хай успіх до вас прибуде!
Щастя, злагода, здоров*я,
Мир, з Господньою любов*ю!
Хай в дітей завжди ладнає!
Долі кращої співаю -
Сестрам, братам - всій родині...
Нашій славній Україні!


Рецензии