Шик
Суытасын, котылмаслык итеп.
Рэнжетэ сэбэпсез гаеплэулэр,
Кунеллэргэ агу сыман утеп.
Пар йорэкне сайлыбыз диеп
Алданабыз – безне сайлыйлар.
Ялган-хыянэт очен тугелдер,
Бэхет телэп адым ясыйлар.
Конлэшэ икэн бик ярата имеш,
Уз кешенне ник конлэшергэ?!
Шиклэнергэ сэбэп булса, нинди
Мэгнэ уртак бэхет тозергэ?!
Сою бэхет очен бирелэ ул,
Мэхэббэттэн янсын диеп кунел!
Йорэклэрдэ авыр йок остерэп,
Югалтырга куркып, коер очен тугел!
Май, 2015
Свидетельство о публикации №116011005672
Күмелеп яшәр өчен бәхеткә
Йөрәкләргә яра салабыз шул
Утырдык, дип кайчак тәхеткә...
Бик матур юллар язгансың матурым, яз әйдә , югалма .
Рябина Хат 08.04.2016 21:22 Заявить о нарушении