Алдану
Соныннан япа-ялгыз калдыра
Ашылмаган ометлэр белэн бергэ.
Сузлэр пычак сыман яралый белэ.
Кузлэр...серле кузлэр!Алар сихерли!
Тирэн карашлардан качып олгермим.
Чонгыл сыман тарта узлэренэ...
Алданмаска иде упкын кузлэренэ.
Куллар...жылы куллар!Алар юата!
Кочле кочакларга алып ярата.
Назлы кагылышлары белэн исертэ...
Э анан, кул болгап, хушлашып китэ.
Салкын сузлэр, салкын карашлар,
Салкын куллар – уткэч барысы!
Купме бэхет хэм газап китерэ
Бер гап-гади адэм баласы...
02.01.2015
Свидетельство о публикации №116011005262
Сабырлыкка безне ойрэтэ
Кайчагында Алихэ дэ итэ
Кайчагында бетереп юк итэ...
Хатын-кызларга ходам шулай кушкандыр инде, дилбегэ ирлэр кулында бит...
Рябина Хат 11.01.2016 17:29 Заявить о нарушении
Ильсияр Шамсиева 11.01.2016 19:35 Заявить о нарушении