Я бажаю

Я бажаю  тобі  натхнення,
Щастя  й миру,
Кохання  й  добра,
Я вітаю  тебе  зі святом,
Хай здійсняться  бажання твої,
І хай  доля дарує  справжніх,
Лише  справжніх  людей тобі,
Я  бажаю  тобі вернісажів,
Шанувальників,
Як  у зірок,
Я бажаю  не відступати 
Від мрій  власних,
А ні на  крок! 
10.01.2016
________________________________________________________
Ярославу  Крижанівскому


Рецензии