Кал димэдем, коч дип утенмэдем...

Кал димэдем, коч дип утенмэдем
Сонгы тапкыр булса да, кысып.
Йэ, Ходаем, кочем генэ житсен
Карамаска артка, борылып.

Жэллэтмэмен, бутэн ялынмамын –
Уз бэямне кирэк белергэ!
Йэ, Ходаем, горурлыгым житсен
Бирешмэскэ бутэн кунелгэ.

Таш йорэкле, жансыз битлегемне
Калдырмыймын хэзер уземнэн.
Йэ, Ходаем, туземлегем житсен
Белдермэскэ доресен куземнэн.

Буш ометкэ саплап кунел жеплэрен
Чапмам инде башка каршына.
Йэ, Ходаем, ялгышлардан сакла –
Йорэк, кире, гел ана ашкына.

Зур телэгем – килэчэктэ сине
Тыныч йорэк белэн урап утэргэ.
Йэ, Ходаем, сабырлыгым житсен
Алтын топлэренэ генэ житэргэ.

13.01.2014


Рецензии