Колядка
***********************
Добрий вечір, щедрий вечір..
Опустивсь землі на плечі
З зорь сріблястих покривало
Мов покров, над Світом стало...
Благодаті всім бажаю
Щедрувати закликаю
Всім колядникам привіт
Хай почує їх весь світ
Хай колядок спів лунає
В кожну хату завітає
Привітайте всіх людей
Хто запрошує гостей
А в торбинку все, що дали
Коли ви їм заспівали
Зустрічаймо Новий рік
Пам^ятати щоб по вік…
О.А.Тарасенко
10.01. 2016р
Свидетельство о публикации №116011002403
Раиса Верич Попова 16.01.2016 14:06 Заявить о нарушении