***
Коли затерпне ніжний біль
І не затисне серце мука,
Зізнаюся лише собі:
Кохання випила розлука.
Розвіяв час хмільне тепло
І стали спогади незрячі,
Бо те – весняне – утекло,
І вже по нім душа не плаче…
10.01.2016.
Свидетельство о публикации №116011011607