Проходить...

Проходить дощ і злива
Проходить в день туман
Проходить цвіт на сливах
Проходить кров із ран
Проходить память зору
Проходить буревій
Проходить дим у гору
Проходить біг подій
Проходять дні та роки
Проходить злість очей
Проходять всі хвороби
Проходить тьма ночей
Пройде душі мовчання
І град із сліз  пройде
Та не пройде кохання
До смерті не пройде


Рецензии