Святвечiр

Мовчання світле, вище за слова,
і молитов благословенна тиша.
В церквах приготування до Різдва,
в очікуванні дива світ – добріший.

Уся родина накриває стіл,
щаслива та усміхнена бабуся –
вино і хліб поближче до куті
вона кладе на вишитім обрусі.

Горить ялинка, і дванадцять страв
стоять числом апостолів Христових.
Чекає подарунків дітвора,
і пахне вечір мов кутя медова.

У вікна заглядає таїна –    
ось-ось пітьму протне різдвяний промінь
і нас зігріє радість неземна.
І щастя пануватиме у домі.   


Рецензии
Прекрасний вірш! Просто вражає...

Шон Маклех Патрик   11.01.2016 02:53     Заявить о нарушении
Дякую, Шоне! Дуже дякую Вам за відгук!
З теплом, Володимир.

Маслов Владимир   11.01.2016 11:27   Заявить о нарушении