Песня из пьесы для детей. На другом языке

Вири рекьер ачух я чаз,ачух я.
Югъ-къандивай мублагьвилер артух я.
Анжах ят1ан(и) рекьерани хуьлера,
Валар-цацар аруш жезма к1вачера.

          Припев:
Жуван халкьдин дуьз адетар,
Квадардач чна,аялар.
П1ап1русни ички негь ийин,
Бубайрин кьил агъуз тийин.

Кам мягькем вегь, жез тахьурай татабар.
Дустар яхъа зегьмет,илим,ктабар.
Зегьмет ч1угу абад авун паталди
Жуван хуьр-к1вал,т1вар магьшура ВАТАНДИН!

         Припев:


Рецензии